Undang-undang Tarikan dan Pemain Poker

poker

Niat anda, sama ada positif atau negatif, selalu mengaktifkan Undang-Undang Tarikan. Bagaimana anda dapat mengetahui apakah ia berfungsi dengan berkesan untuk anda? Simpan jurnal. Setiap pagi perhatikan perasaan dan fikiran anda dalam buku yang anda gunakan secara eksklusif untuk itu. Serlahkan bahagian yang sangat beremosi. Perasaan yang sangat tinggi mempunyai kekuatan paling besar untuk menarik sesuatu kepada anda. Sama ada anda secara sedar memilih titik perhatian atau tidak, Hukum Tarikan selalu berfungsi. Sekiranya anda sentiasa menuai “omong kosong” dalam hidup anda, lihat semula jurnal anda untuk melihat apa emosi utama anda selama beberapa minggu atau bulan terakhir.

Saya mengenali seseorang yang merupakan pemain poker dalam talian yang sangat berjaya DOWNLOAD APK XE88 . “Adakah” menjadi istilah operasi. Pada mulanya dia, isteri dan dua anaknya tinggal di ruang bawah tanah rumah ibu mertuanya. Semasa bermain dalam talian, pendapatannya meningkat secara mendadak sehingga mereka dapat berpindah ke rumah mereka sendiri yang indah di kawasan bandar yang bagus. Anak ketiga mereka dilahirkan. Beberapa tahun kemudian mereka berpindah ke rumah baru bernilai 1.5 juta. Dia telah tiba … dan begitu juga anak keempat mereka. Kemudian dia memutuskan bahawa bermain dalam talian di rumah di mana dia boleh berinteraksi dengan isteri dan anak-anaknya tidak lagi mencukupi. Dia mahu bermain di kasino untuk menghidupkan pengalamannya. Dia mempunyai kejayaan sederhana dengan kejohanan di seluruh dunia dan di WSOP. Berpesta dan wanita di Vegas menjadi lebih penting dan dia meninggalkan isteri dan anak-anaknya.

Dia kini mempunyai teman wanita baru yang sangat panas sehingga dia menghabiskan banyak wang. Isterinya mengemukakan perceraian dan kerana dia mempunyai empat anak kecil di bawah usia 8 tahun, dia mendapat banyak sokongan anak. Teman wanita itu takut pacarnya “lembu tunai” (seperti yang dia katakan) tidak akan memiliki jumlah wang yang sama untuk dibelanjakan untuknya dan gaya hidup yang dia biasa. Pertengkaran dan pertengkaran menjadi perkara biasa dalam hubungan barunya.

Maksud saya bukan mengenai perceraian atau kejahatan minuman keras dan perjudian. Perubahan itu ada dalam pemikirannya. Ketika dia mula bermain, mereka hidup dengan pendapatan yang jarang. Dia sangat bersyukur dengan peningkatan pendapatannya. Dia mempunyai kehidupan yang baik, seorang isteri yang menyayanginya dan empat anak yang cantik. Mereka mampu melakukan perjalanan dan membeli apa sahaja yang mereka mahukan. Dia mengesahkan kemakmuran dan keberuntungan mereka!

Setelah perkahwinannya putus, dia menjadi tamak dan memarahi isterinya sokongan anak yang telah diberikan kepadanya. Dia tidak mahu menghabiskan waktu bersama anak-anaknya pada hari-hari lawatannya kerana sekarang dia harus memastikan mereka bersih dan diberi makan dan mereka sampai di sekolah tepat pada waktunya. Dia mula mengeluh pahit. Isterinya terpaksa meminta wang sokongan kepadanya. “Saya tidak punya uang,” dia akan mengeluh. “Saya harus membina bankroll saya lagi.” “Saya terpaksa meminjam wang dari ibu bapa saya!” “Saya boleh membayar pengasuh $ 2000 sebulan untuk melakukan apa yang anda lakukan!” Dia menjadi sengsara, menyembunyikan uangnya, membuat alasan kekurangan dan bagaimana dia “memperkosanya secara finansial.” Namun dia masih mempunyai wang untuk perjalanan ke Perancis, England dan Bahama dengan teman wanitanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *