Asas Main Poker Dalam Talian – Cara Membuat Akaun Poker Dalam Talian

akaun

Trend permainan poker dalam talian semakin meningkat dari hari ke hari. Terdapat banyak bilik poker dalam talian yang tersedia di internet, baik untuk wang sebenar dan juga wang bermain. Membuat akaun di bilik poker dalam talian agak mudah, dan anda hanya perlu memberikan beberapa butiran yang diperlukan untuk memulakannya.

1. Pertama sekali, anda perlu mencari ruang poker internet yang anda mahu sertai. Terdapat banyak laman  di https://www.mega888d.com web poker terkenal seperti Poker Stars, Titan Poker, 888Poker dll yang boleh anda sertai. Anda juga boleh mencari istilah “bilik poker dalam talian” di Google dan anda mendapat ratusan senarai bilik poker internet terbaik.

2. Apabila anda telah memilih ruang poker internet, anda perlu mengklik butang “daftar”.

3. Setelah mengklik butang ‘daftar’, anda perlu mengisi beberapa butiran yang diperlukan seperti nama depan, nama belakang, alamat dan nombor hubungan anda.

4. Sekarang perkara terakhir yang perlu anda berikan ialah perincian perbankan anda; seperti akaun bank, akaun PayPal dalam talian atau maklumat kad kredit anda. Sebilangan individu gementar memasukkan butir-butir perbankan mereka secara dalam talian, jadi jika anda juga salah satu daripadanya, maka anda boleh membuat akaun pembayaran dalam talian seperti PayPal, ClickandBuy, WebMoney, MoneyBookers dan lain-lain. Bilik poker yang berbeza menerima pilihan pembayaran dalam talian yang berbeza. Oleh itu, anda harus terlebih dahulu memeriksa sama ada pilihan pembayaran dalam talian yang anda pilih boleh diterima oleh laman poker atau tidak. Anda juga boleh menggunakan kad kredit anda. Tetapi ingat bahawa banyak syarikat kad kredit tidak membenarkan menggunakan kad kredit anda untuk perjudian dalam talian, jadi jangan marah jika kad kredit anda yang sah ditolak untuk tujuan tersebut.

5. Setelah membuat akaun poker dalam talian anda, anda hanya perlu memindahkan dana ke akaun anda melalui pilihan pembayaran yang boleh diterima oleh laman web poker dan bersiap untuk memulakan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *